«Θρησκεία ο ΠΑΟΚ στην Κολομβία»

Χάρης Εμμανουηλίδης21 Φεβρουαρίου 2020

Το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον φίλο του ΠΑΟΚ που ζει στην Κολομβία και έχει μεταδώσει την αγάπη του για τον Δικέφαλο και την Ελλάδα στην άλλη άκρη του κόσμου.

Ο ίδιος μαζί με έναν... «αντίπαλο» του, οπαδό του Αρη, λειτουργούν ως πρέσβεις της χώρας μας και των ομάδων τους στην Κολομβία.

Το Metrosport.gr σας μεταφέρει τον «παλμό» της Κολομβίας μιλώντας με τον Πέτρο.

Αρχικά ανέφερε: «Η ζωή στην Κολομβία είναι πολύ ωραία γεμάτη ήλιο, αλλά σαν την Ελλάδα δεν είναι. Τα καλοκαίρια από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν αντέχω μακριά από την χώρα μου. Εμείς εδώ έχουμε φέρει την δική μας Ελλάδα και μέσω της ελληνικής κουζίνας κάνουμε θαύματα».

Για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και τον φίλο του Αρη: «Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι παραπάνω από θρησκεία και τον κουβαλάμε όπου και αν πάμε. Εμείς λέμε «ΠΑΟΚ παντού!».

Εδώ που είμαστε εμείς ο οπαδισμός δεν είναι όπως είναι εντός συνόρων. Οταν παίζει ΠΑΟΚ-Αρης με τον φίλο μου δεν μιλάμε, αλλά νωρίτερα καθόμαστε μαζί και αναλύουμε το παιχνίδι πριν γίνει. Μετά το παιχνίδι βρισκόμαστε πάλι οι δύο μας και αναλύουμε την αναμέτρηση. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί από καμία ελληνική ομάδα και πρέπει να δείξει τι μπορεί να κάνει».

Την παρουσία του στην Κολομβία: «Εγώ μαζί με τον Γιώργο (σ.σ. φίλο του Αρη) είμαστε στην Κολομβία σαν ελληνική πρεσβεία. Είμαστε σαν σημείο συγκέντρωσης, θυμάμαι αρκετές φορές να υπάρχουν Ελληνες που είχαν χάσει τα χαρτιά τους και τους βοηθούσαμε. Από την Ελλάδα μου έχει λείψει η οικογένεια και ο πραγματικός φίλος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.