Θρίαμβος για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ, υπέταξαν τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Οκτωβρίου 2021

Θρίαμβος για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ. Οι «ασπρόμαυρες» αν και προερχόντουσαν από την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 3-2 σετ, κατάφεραν να υποτάξουν τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ μέσα στο PAOK SPORTS ARENA και να φτάσουν τις δύο νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Με την ένταξη των αδερφών Λι, ο Δικέφαλος έδειξε στο γήπεδο την ποιοτική ανωτερότητά του.

Στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-4, οι «ασπρόμαυρες» με ένα επιμέρους σκορ 8-2 πήραν προβάδισμα τεσσάρων πόντων (10-6).

Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε εκεί, εκτόξευσε τη διαφορά στο +8 (17-9) κι εν τέλει έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-16.

Στο δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν μέχρι τα μισά του σετ, όμως κάπου εκεί οι αθλήτριες του Τάκη Φλώρου αντέδρασαν, διόρθωσαν τα λάθης τους και με οδηγό την εξαιρετική Κογιάρ πήραν και το δεύτερο σετ με 25-20. 

Στο τρίτο σετ, οι «ασπρόμαυρες» δεν συνάντησαν αντίσταση από τις «ερυθρόλευκες» και πήραν με άνεση το σετ (25-21) και παράλληλα πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.   

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-20, 25-21)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.