Θρίαμβος για Ηρακλή στην Καρδίτσα, 3-0 την Αναγέννηση

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Απριλίου 2022

Τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων έβαλε ο Ηρακλής, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Καρδίτσα, επικρατώντας 3-0 της Αναγέννησης στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League 2.

Αυτή ήταν η όγδοη νίκη για τον Ημίθεο στο φετινό Πρωτάθλημα και τέταρτη συνολικά μακριά από το Καυτανζόγλειο που τον φέρνει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Πλέον, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη στρέφει την προσοχή της στο ματς της Κυριακής (10/4, 14.45) με τον Πιερικό.

Αντίθετα, η ΑΣΑ έμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι δίχως νίκη και την επόμενη στροφή κοντράρεται με την πρωτοπόρο Βέροια.

Στα του αγώνα, η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Γκίνη να κάνει το σουτ και τον Γρηγοριάδη να αποσοβεί τον κίνδυνο μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης.

Η απάντηση από τους «κυανόλευκους» ήρθε στο 13ο λεπτό. Ο Μασούρας επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς βρήκε στο δοκάρι.

Στο 19΄ η ομάδα του Αμανατίδη απείλησε και πάλι με τον Γκίνη, αλλά το σουτ που έπιασε ο ποδοσφαιριστής των Θεσσαλών κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γρηγοριάδη.

Έξι λεπτά μετά ο Γηραιός ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Πατράλη.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Τόμας πέρασε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γιουμπιτάνα στο 57΄. Όμως το ίδιο δεν συνέβη και στο 69ο λεπτό, με τον Τομάς να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Διαστάσεις θριάβου στη νίκη του Ηρακλή έβαλε ο Βιτίνιο στο 88ο λεπτό. 

Αναγέννηση Καρδίτσας: Θεολόγης, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πλέγας, Μπενγκόα, Γκίνη, Μπαντιμπανγκά, Αθανασιάδης

Ηρακλής: Γρηγοριάδης, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πανάγου, Μανωλάκης, Πατράλης, Σίλβα, Μασούρας, Τότσκα, Γιουμπιτάνα, Μπαστακός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.