Θρίαμβος χωρίς αντίκρισμα της Τυνησίας κόντρα στη Γαλλία

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Η Τυνησία κατέθεσε και την ψυχή της στον αγωνιστικό χώρο, επιβλήθηκε της Γαλλίας με 1-0, με τέρμα του Καζρί στο 54', αλλά αποκλείστηκε από την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γκριεζμάν ισοφάρισε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, το τέρμα, τελικά, ακυρώθηκε και η Τυνησία έφτασε στη νίκη.

Αυτός ο θρίαμβος, πάντως, δεν είχε αντίκρισμα, καθώς η νίκη της Αυστραλίας με αντίπαλο την Δανία με 1-0, στο άλλο ματς του ομίλου, άφησε την Τυνησία την εκτός Μουντιάλ.

Στην 1η θέση ισοβάθμησαν η Γαλλία και η Αυστραλία και πήραν τα δύο εισιτήρια για τη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Η Αυστραλία μπορεί να αντιμετωπίσει μια εκ των (Πολωνία, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία), ήτοι την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον τρίτο όμιλο, ενώ η Γαλλία μπορεί να αναμετρηθεί και με τις τρεις ομάδες που προαναφέρθηκαν συν το Μεξικό που δεν μπορεί να τερματίσει πρώτο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΥΝΗΣΙΑ: Νταμέν, Μεριά, Γκαντρί, Ταλμπί, Κεσχρίντα, Σκίρι, Λαϊντουνί, Μααλούλ, Σλιμάνε (83' Αμπντί), Ρομντάν (74' Σαλαλί), Καζρί (60' Τζεμπάλι)

ΓΑΛΛΙΑ: Μανταντά, Ντισασί, Κονατέ, Βαράν (63' Σαλιμπά), Καμαβινγκά, Γκεντουζί (79' Ντεμπελέ), Τσουαμενί, Φοφανά (73' Γκριεζμάν), Βερτού (63' Ραμπιό), Κομάν (63' Εμπαπέ), Μουανί

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.