Θρίαμβοι για Ντόρτμουντ-Λάτσιο, τα βρήκε σκούρα η «Γιούβε», στο ρελαντί η Μπαρτσελόνα

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2020

Το σεντόνι του Champions League κουνήθηκε ξανά μετά την διακοπή για της Εθνικές ομάδες, με το θέαμα στα περισσότερα παιχνίδια να αποζημιώνει όσους κάθισαν να τα παρακολουθήσουν. 

Η Λάτσιο έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό και έχοντας στις αποσκευές της το 3-1 στη Ρώμη επί της Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα των ομίλων αλλά και τις δύο ισοπαλίες με Κλαμπ Μπριζ και Ζενίτ εκτός έδρας κέρδισε και άλλο έδαφος για την πρώτη θέση του ομίλου επικρατώντας της Ζενίτ εντός έδρας με 3-1.

Στην άλλη αναμέτρηση του ίδιου ομίλου ο Χάλαντ πήρε από το χέρι την Ντόρτμουντ απέναντι στην Μπριζ και με τα δύο προσωπικά του γκολ τα οποία πέτυχε, έγραψε το όνομα του στο βιβλίο της ιστορίας, καθώς έγινε ο πρώτος παίχτης στην ιστορία του θεσμού που σε 12 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 16 γκολ, καθώς σκόραρε δις στην σημερινή αναμέτρηση για το τελικό 3-0 για τους Γερμανούς.



Στο group G, η Μπαρτσελόνα παρά τις πολλές απουσίες δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, του Μιρτσέα Λουτσέσκου και κατάφερε να πάρει τη νίκη με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς να βάλει δύσκολα στον εαυτό της, καθώς διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου αφήνοντας δεύτερη τη Γιουβέντους.


Οι Ιταλοί για ακόμα μία φορά δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στην Φερεντσβάρος (1-1 το πρώτο τους παιχνίδι) καθώς πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 20΄ λεπτά είχα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε τα... κάστανα από την φωτιά, με τον Αλβάρο Μοράτα να κάνει την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις απέναντι στην ομάδα του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.