Θριαμβευτής ο ΠΑΟΚ με 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου και επικράτησε με 3-0 σετ για την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League, στο PAOK Sports Arena.

Στο ξεκίνημα του αγώνα  οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στους φιλοξενουμένους να πάρουν μία διαφορά, 3-8, η οποία στα μέσα του σετ μειώθηκε, 14-16. Στην συνέχεια, ο Δικέφαλος έβγαλε το καλό του πρόσωπο, και σε κομβικό σημείο πήρε τον έλεγχο του σετ. Στους τελευταίους πόντους, ο Κουμεντάκης ηγήθηκε με επιθέσεις και μπλοκ, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο 25-23, κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε σε «θρίλερ», μπορεί οι γηπεδούχοι να έμειναν πίσω στην αρχή του παιχνιδιού, 7-8, ωστόσο πραγματοποιώντας μία εξαιρετική αντεπίθεση έφεραν το σετ στα μέτρα τους, 16-13. Με τους Μπράουν και Πετρέα να ηγούνται στο φιλέ, ο «Δικέφαλος» συνέχισε να κρατάει το προβάδισμα, 21-19, φτάνοντας στη κατάκτηση και του 2ου σετ με 25-23.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος. Με τον Ούντρις να «πυροβολεί» ασταμάτητα τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι παραδίνονταν στις ορέξεις του. Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι, 21-16, κερδίζοντας τελικά τους «πράσινους» με 25-20, 3-0.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, στο PAOK Sports Arena, απέναντι στην Όσγιεκ, για το CEV Challenge Cup.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.