Θόρουπ: «Παίζονται πολλά στο ματς με την Σλόβαν»

Γιώργος Ζαΐρης08 Δεκεμβρίου 2021

Μπορεί ο Ελ Καντουρί να τονίζει πως δεν θα σκέφτεται την ώρα του αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λίνκολν το ματς που θα παίζεται την ίδια ώρα στη Δανία ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και στην Σλόβαν, αλλά η αλήθεια είναι πως η νίκη της ομάδας από τη Δανία είναι ευπρόσδεκτη έστω και η ισοπαλία. Ο Θόρουπ, ο προπονητής της Κοπεγχάγης, σήμερα (8/12) στη συνέντευξη Τύπου ανέλυσε τα δεδομένα του αγώνα και στάθηκε στις πολλές απουσίες βασικών παικτών. 

«Από τους διαθέσιμους παίκτες θα κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή. Θα καταστρώσουμε το καλύτερο δυνατό μας πλάνο παρά τους πολλούς τραυματισμούς παικτών που έχουμε. Αυτές οι πολλές απουσίες είναι πρόβλημα αλλά παράλληλα και μια πρόκληση για εμάς. Για να καταλάβετε, στις τελευταίες προπονήσεις έχω ανεβάσει τέσσερα παιδιά από την Κ19, ώστε να μπορώ να κάνω διπλά 11 εναντίον 11. 

Παρόλα αυτά τονίζω ότι εμείς είμαστε το φαβορί για τη νίκη απέναντι στην Σλόβαν. Και παρόλο που έχουμε εξασφαλίσει την πρωτιά, σε αυτό το ματς παίζονται πολλά» θα πει ο Θόρουπ και θα συνεχίσει: «Μην ξεχνάτε ότι η νίκη θα φέρει χρήματα στην ομάδα που είναι σημαντικά. Επίσης θα ανέβει η ομάδα και άλλο στη βαθμολογία της UEFA όπως και το ποδόσφαιρο της Δανίας». 

Εξήγησε επίσης πως η ομάδα του είναι σε θέση ισχύος και για έναν ακόμη λόγο: «Ξέρουμε ότι η Σλόβαν είναι αναγκασμένη να ρισκάρει και δεν της αρκεί μια απλή νίκη αφού η δεύτερη θέση θα παιχθεί στη διαφορά τερμάτων με τον ΠΑΟΚ. Επομένως μπορούμε να βρούμε τους χώρους και να της κάνουμε τη ζημιά αφού δεν θα κλειστεί πίσω και το καταφέραμε και στην Σλοβακία αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.