Θόρουπ: «Ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος, πρέπει να αντιδράσουμε»

Κώστας Πετρωτός03 Νοεμβρίου 2021

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γιες Θόρουπ, μιλώντας για το αυριανό (4/11, 22.00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τόνισε ότι περιμένει να δει από τους παίκτες του να βγάζουν αντίδραση.

«Θεωρούμε ότι πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις άρα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί όταν χάνουμε την κατοχή της μπάλας και να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για το πόσο κρίσιμο είναι το ματς αύριο για την πρωτιά:

«Είχαμε καλή εκκίνηση στον όμιλο, είχαμε δύο νίκες, αλλά μετά είχαμε την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Είναι καθοριστικό το ματς αύριο για την πρωτιά, όλα είναι εφικτά στην Ευρώπη. Έχουμε νέους παίκτες αλλά και έμπειρους που περιμένω να αντιδράσουν».

Για το αν πάει πιο συντηρητικά για να αποφύγει τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ:

«Δεν θεωρώ ότι είναι το καλύτερο μέρος να αναλύσω την τακτική του αγώνα. Θα το κρατήσω για τους παίκτες μου. Θα δείτε τον αγώνα και θα αντιληφθείτε τι θα κάνουμε τελικά».

Για τους τραυματισμούς:

«Πάμε καλά, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και θα περιμένουμε και την προπόνηση μετά να δούμε αν ισχύει αυτό και στην πράξη».

Για την παρουσία του Ζέκα:

«Παρόλο τον τραυματισμό του είναι σε όλα τα ματς μαζί μας. Μια φορά τον έβαλα αρχηγό χωρίς να μπορεί να παίξει. Απολαμβάνει να είναι εδώ, μου ζήτησε να έρθει γιατί είναι μέλος της ομάδας και το αποδέχθηκα».

Για τους νέους παίκτες της ομάδας:

«Έχουμε νέους παίκτες με ικανότητες, πιστεύουμε πολύ σε αυτούς. Έπαιξαν πολύ, περιμένω να κάνουν το καλύτερο, τους στηρίζει ο κόσμος. Και βέβαια είναι σημαντικό να μάθουν να παίζει στην Ευρώπη, και ελπίζω αύριο να κάνουν ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν θα ήθελε να συγκρίνει τον ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν:

«Παρότι είχαμε κάποιες δυσκολίες στην Μπρατισλάβα, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα».

Για το ότι δεν αποκάλυψε την ενδεκάδα:

«Προτιμήσαμε να μην το κάνουμε γιατί είναι αντίπαλος από ξένη χώρα και θέλαμε να τους τα κάνουμε πιο δύσκολα τα πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.