Θωρακίζει το μέλλον ενός ισχυρού ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός24 Μαρτίου 2024

Από χθες η «Μ» σας έχει ενημερώσει για την εντατική έρευνα που κάνει το τμήμα σκάουτινγκ για μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ ενόψει του καλοκαιριού. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θα ψάξει χαφ και φορ (στη λίστα είναι και το όνομα του Μπρούνο Πέτκοβιτς για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέρον ρεπορτάζ από την Κροατία σε διπλανό κείμενο), ωστόσο, ειδικά φέτος, η έρευνα αφορά σε όλες τις κομβικές θέσεις στην ραχοκοκαλιά της ομάδας προκειμένου η ομάδα να είναι θωρακισμένη το καλοκαίρι απέναντι σε όλα τα σενάρια που μπορούν να προκύψουν.

Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, στην Τούμπα γνωρίζουν ότι πλέον ορισμένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας είναι στο στόχαστρο συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθει μία πολύ μεγάλη πρόταση που να δημιουργήσει προοπτική πώλησης. 

Το πρόσφατο παράδειγμα με τις διαδοχικές αρνήσεις του ΠΑΟΚ στην Άιντραχτ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Κουλιεράκη είναι απολύτως ενδεικτικό. Το καλοκαίρι (κάτι που δεν αρνήθηκε και ο ΠΑΟΚ) μπορεί να παίξει ζεστά η πώληση του Χανιώτη στόπερ, πόσο μάλλον όταν ακούγεται ότι η γερμανική ομάδα έχει ήδη ανέβει σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων, με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης και ο Δικέφαλος δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως και το ίδιο συμβαίνει και με άλλες περιπτώσεις παικτών.  

Κάπως έτσι, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν, παράλληλα με την εκείνη για τους βασικούς στόχους, έρευνα και για ποιοτικό, πρώτης γραμμής, τερματοφύλακα, στόπερ, αριστερό και δεξί (ας μην ξεχνάμε τα σενάρια των Αράβων για Εκόνγκ) και επιτελικό μέσο. Φυσικά, το ζητούμενο είναι η ποιότητα της ομάδας να μείνει στα ίδια υψηλά επίπεδα και του χρόνου και ακόμη καλύτερα, να γίνει ακόμη υψηλότερη και με αυτό το σκεπτικό σχεδιάζουν στον ΠΑΟΚ.

Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Δεν είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα πουλήσει το καλοκαίρι, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούν να κλείνουν τα μάτια μπροστά στην πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.