Θωρακίστε την ομάδα, η συμμορία καραδοκεί

Δημήτρης Μπούζας25 Δεκεμβρίου 2020

Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα», με τον κόσμο του οργισμένο να προειδοποιεί ότι σε αυτόν τον πόλεμο που έχουν κηρύξει σε βάρος του συλλόγου οι παρασκηνιακές και σκοτεινές δυνάμεις που καταδυναστεύουν χρόνια τον χώρο, θα αντιδράσει και δεν θα αφήσει απροστάτευτη την ομάδα του. Ήδη με κοινή ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι καθιστούν υπόλογους και υπεύθυνους όλους εκείνους που έχουν αφήσει ασύδοτη την γνωστή εγκληματική συμμορία να αλωνίζει, προσβάλλοντας και κατασυκοφαντώντας, απειλώντας και τραμπουκίζοντας. Χρησιμοποιώντας μεθόδους υποκόσμου με απόπειρες φόνων, εμπρησμούς και λιντσαρίσματα έχουν κατατρομοκρατήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η προειδοποίηση στέλνει παράλληλα κι ένα αντίστοιχο μήνυμα στην διοίκηση του δικέφαλου για να ανασκουμπωθούν όλοι, να αλλάξουν νοοτροπία και να μπουν στα βαθιά ή να προσέλθουν στο μέτωπο για να «πολεμήσουν». Γιατί στην πραγματικότητα κάποιοι αδίστακτοι, αμετανόητοι και αδιόρθωτοι, έχουν μετατρέψει το «ευ αγωνίζεσθε» σε μια κυνική επίδειξη βρώμικης ισχύος. 

Η κατάσταση αναντίρρητα είναι κρίσιμη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο επιβάλλεται άμεση κινητοποίηση και ενεργοποίηση ακόμη των αντανακλαστικών επιβίωσης. Παράλληλα και απόλυτη συνειδητοποίηση του κινδύνου. Οι μαφιόζοι είναι βέβαιο ότι καιροφυλακτούν και επίσης βέβαιο είναι ότι θα ξαναχτυπήσουν. Όπως επίσης αποδεδειγμένα έχουν ισχυρές πλάτες και διασφαλισμένο το ακαταδίωκτο σε όλα τα επίπεδα (δικαστικά, πολιτικά, θεσμικά). 

Μπροστά σε όλα αυτά τα δεδομένα και όχι πιθανολογούμενα ο «όλος οργανισμός ΠΑΟΚ» οφείλει κι έχει ιερό χρέος να αντιδράσει άμεσα, δυναμικά, σοβαρά και αποφασιστικά. Ξεκινώντας από την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ και καταλήγοντας στην αλλαγή στρατηγικής και τακτικής. Αυτό το τελευταίο άρχισε να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ύστερα από πολύ καιρό η παρατεταμένη και ηττοπαθής αφωνία που άφηνε αναπάντητες όλες τις συκοφαντικές αθλιότητες, φαίνεται πως εγκαταλείφθηκε. Το «φουλ επίθεση» σε όσους βυσσοδομούν και προσβάλλουν τον ΠΑΟΚ, είτε είναι αφεντικά, είτε παρατρεχάμενοι μάλλον υιοθετήθηκε κι έτσι θα αλλάξει σημαντικά και ουσιαστικά η εικόνα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι ανεκδιήγητοι προπαγανδιστές θα δουν απέναντι τους ένα ανάχωμα που θα τους υποχρεώνει να επιστρέφουν άπραγοι στα λαγούμια τους. Ευχής έργον είναι να προχωρήσουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, τόσο στη μεταγραφική ενίσχυση και θωράκιση της ομάδας, όσο και στην ανασυγκρότηση του όλου οργανισμού, που μέχρι τώρα έδειχνε ευάλωτος σε σειρά συκοφαντικών συμπεριφορών. Ο χαλίφης και τα παραρτήματα του θα δίνουν λόγο από εδώ και πέρα σε ό,τι ελεεινό επινοούν και κατασκευάζουν σε βάρος του ΠΑΟΚ. Πέραν όλων αυτών θα πρέπει να έχουν και μια τοποθέτηση υπεύθυνη και δυναμική απέναντι στην οργανωμένη προπαγάνδα του χαλίφη και των παραρτημάτων του, από τη στιγμή που η ΕΡΤ, η NOVA, η COSMOTE και τα 3/4 των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου εξαρτημένα και καθοδηγούμενα, τηρούν εχθρικές συμπεριφορές απέναντι στον δικέφαλο. 

Καιρός είναι όλοι οι παραπάνω να αισθανθούν με τον οποιοδήποτε ηθικό και νόμιμο τρόπο, την πίεση ενός μεγάλου λαού που είναι αποφασισμένος να παλέψει για το δίκιο του, υπερασπιζόμενος τα ιερά και όσια του. Ήρθε η στιγμή που το OPEN επιβάλλεται να αντιπαρατεθεί σε όλη αυτή τη χαλασμένη, επικοινωνιακή φάρα του αντιΠΑΟΚτσήδικου συνασπισμού, φωτίζοντας αλήθειες και διαλύοντας το σκοτάδι που έχει επιβάλει ο νόμος του ισχυρότερου. 

Την ανακοίνωση των οργανωμένων με τίτλο: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε» την υπογράφουν οι εξής Σύνδεσμοι: Αμπαλαέα, Αμύνταιο, Αριδαία, Αλεξάνδρεια, Βεμ, Έδεσσα, Επανωμή, Γιαννιτσά, Επτάλοφος, Εύοσμος-Ηλιουπολη, Κασσάνδρα-Zulu, Καστοριά ,Καβάλα, Καρδίτσα, Κιλκίς, Κορδελιό, Κύμινα-Μάλγαρα, Λαγκαδάς, Μακεδόνες, Μουδανιά, Νεάπολη, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πανόραμα, Περαία, Πολίχνη, Πτολεμαΐδα, Σέρρες, Σίνδος, Τούμπα, Τρίκαλα, Φλώρινα, #031#, Northners, PAOK fans Europe (Frankfurt, Stuttgart, Reutligen, Dusseldorf, Ludenscheid, Troisdorf, Dortmund, Hannover, Berlin, Zurich, London, Stockholm).

ΥΓ1: Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Ολυμπιακού οι πανέλληνες ασφαλώς και θα φέρνουν στο μυαλό τους το μακαρίτη τον Μένιο Κουτσόγιωργα με το ιστορικό: «Εσείς δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε». Πραγματικά χρειάζεται πολύ θράσος να αναφέρονται επικριτικά σε ένα απλό λάθος του Ιβάν Σαββίδη, λησμονώντας πως είναι οι ίδιοι που αποθέωναν και σήκωναν στην πλάτη προέδρους απατεώνες και λήσταρχους με κορυφαία περίπτωση τον... θρυλικό Κοσκωτά. Χώρια βέβαια και μερικούς εκ των διαδόχων του, με επικεφαλής τους Σαλιαρέληδες και τους «θείους». Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποδεδειγμένα αποτελεί έναν ξεχωριστό παράγοντα που χαίρει σεβασμού και εκτιμήσεως. Κρυστάλλινος σε όλα του. Δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να του προσάψουν τίποτα ιδιαίτερα εκείνοι που ακόμη στους ώμους τους υπάρχουν τα αποτυπώματα από τα καπούλια του Κοσκωτά, όταν τον υποδεχόντουσαν στις θριαμβευτικές εμφανίσεις του, τότε που έφερνε στο λιμάνι με τα κλεμμένα λεφτά του ελληνικού λαού παικταράδες τύπου Ντέταρι.

ΥΓ2: Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, καλά Χριστούγεννα και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητά μας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.