Τζόκας: «Μισή ώρα χρειάστηκε για να κλείσει η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2023

Για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Winmaster και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ , μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Θωμάς Τζόκας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του, «Ο κ. Χατζόπουλος είναι πολύ επαγγελματίας, αγαπάει την ομάδα και όλα δουλεύουν σε πολύ επαγγελματικό επίπεδο».

Για το πως έκλεισε το deal: «Ήταν πολύ αυθόρμητη και άμεση η απόφαση , έχοντας μία σύντομη συζήτηση με τον κύριο Χατζόπουλο και τα βρήκαμε αμέσως σε λιγότερη από μισή ώρα και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία και ελπίζουμε να φέρουμε γούρι στον Σύλλογο. Πιστεύω στην ομάδα του ΠΑΟΚ , πιστεύω στο μπάσκετ και ήταν από τα λίγα πράγματα που έχω κάνει τόσο γρήγορα, με τον κύριο Χατζόπουλο να με πείθει ότι ήταν το σωστό αυτή η συμφωνία».

Ενώ για τα κέρδη της: «Εμείς κερδίζουμε ότι μπαίνουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, ένα μεγάλο brand, με τίτλους, ιστορία και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή που μας καθιερώνει στη συνείδηση του κοινού. Εμείς βάζουμε το δικό μας λιθαράκι για τα επόμενα δύο χρόνια και βλέπουμε μετά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.