Θωμάς Ναζλίδης: «Ο Άρης κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2020

Αφού αναφέρθηκε στο νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα, τον πολυχώρο άθλησης που έχει στα σκαριά, ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον σχεδιασμό του φετινού Άρη. «Όλες οι σοβαρές ομάδες αυτό επιθυμούν, να έχουν νωρίς συμπληρωμένο το ρόστερ για να δουλέψουν σωστά. Στον Άρη κινούνται σοβαρά, έφτιαξαν ένα ισορροπημένο ρόστερ και έγιναν νωρίς όλες οι κινήσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν σωστές βάσεις. Κινούνται σε επαγγελματικά πρότυπα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Ο Γκάμα, ο Κουέστα, ο Ματίγια και ο Σόουζα είναι οι παίκτες που ήθελε ο προπονητής να παραμείνουν. Μιλάμε για σωστές κινήσεις. Δεν ξέρω πόσο ήθελε ο προπονητής τους παίκτες που έφυγαν, αλλά αυτοί που έμειναν είναι ο κορμός της ομάδας. Ο Γκάμα ήταν ο παίκτης που έκανε την καλύτερη χρονιά επιθετικά. Και ο Ροζ και ο Ματίγια έκαναν καλή σεζόν, αλλά ο Γκάμα έκανε την διαφορά γιατί τα γκολ είναι αυτά που μένουν».  

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν είναι ότι ξεκινάμε με ένα σύστημα και θα παίξουμε με αυτό. Ο Άρης έχει πλέον επιλογές για να παίξει με δύο ή τρία σχήματα. Το σωστό είναι να αξιολογούνται οι ποδοσφαιριστές που είναι να έρθουν. Ο Χαριστέας δείχνει σοβαρός και ότι κάνει μετρημένες κινήσεις. Είναι σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ, αλλά την ευθύνη λόγω θέσης την έχει αυτός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.