Ζαγοράκης: ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ; Απάντησε για το κόμμα που υποστηρίζει

Metrosport Team10 Απριλίου 2024


Ο Θοδωρής Ζαγοράκης απάντησε στον Νικήτα Κακλαμάνη με αφορμή το σχόλιο του δεύτερου για την υποψηφιότητα του βετεράνου διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας, δήλωσε τα εξής στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1:

«Είναι η άποψή του αυτή. Δεν θα μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική. Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί. Από τη στιγμή που τοποθετείται δημόσια για εμένα, θα έπρεπε να ξέρει τι έχει συμβεί τους 3-4 τελευταίους μήνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσω κανέναν», σχολίασε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής.

Ερωτηθείς για το αν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, είπε:

«Είμαι Εθνική Ελλάδας και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη. Το ευρωκοινοβούλιο είναι τελείως διαφορετικό από το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση όωπς στην Ελλάδα. Αν υπήρχε, δεν θα μπορούσα να υπερασπιστώ κάτι τέτοιο. Και στο παρελθόν έχουν γίνει μεταγραφές σε άλλα κόμματα. Ο Ζαγοράκης φταίει;
».



Υπενθυμίζεται πως ο Νικήτας Κακλαμάνης, ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, είχε σχολιάσει μιλώντας στο ACTION 24:

«Όφειλε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ. Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού που γίνεται ολόκληρος ντόρος. Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.