«Θιγμένος» ο Κολοσσός: «Ας πέσει -χωρίς μισόλογα και καθυστερήσεις- άπλετο φως παντού»

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2023

Δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και θέλησε να διατηρήσει καθαρή την τιμή του ιστορικού ονόματός του ο Κολοσσός, μετά τα όσα ακολούθησαν στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Μάλιστα, εξέδωσε και σκληρή ανακοίνωση, ώστε να «πέσει φως» σε όλες τις ομάδες της Basket League.

Πιο συγκεκριμένα, η Ροδίτικη ομάδα ξεκαθάρισε τη θέση της στο θέμα που προέκυψε με τον φάκελο της αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό, που κατατέθηκε από την ΕΟΚ στον Αθλητικό Δικαστή ως ύποπτη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας: 

«Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται έπειτα από τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, δηλώνουμε ξεκάθαρα: Ο Κολοσσός Ρόδου σεβόμενος την ιστορία του, σεβόμενος τις αθλητικές αρχές , αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του, θα είναι σύμμαχος με κάθε κίνηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του ΕΣΑΚΕ και οποιουδήποτε άλλου φορέα, με σκοπό το καλό του αθλήματος και της Basket League. Η ομάδα μας έχει αποδείξει 17 χρόνια τώρα ότι παίζει μόνο για τη νίκη. Ας πέσει -χωρίς μισόλογα και καθυστερήσεις- άπλετο φως παντού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.