Θεσσαλονίκη: Υπό βροχή η υποδοχή της ολυμπιακής φλόγας στο Ολυμπιακό Μουσείο

Metrosport Team21 Απριλίου 2024

Υπό βροχή έφτασε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης η Ολυμπιακή Φλόγα πριν αρχίσει το ταξίδι της για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. 

Την τελετή υποδοχής της Φλόγας συνοδεύει ένα ειδικά διαμορφωμένο και πλούσιο πρόγραμμα με εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις για όλες τις ηλικίες, με κεντρικό ρόλο σε αυτό τον δημοφιλή δημιουργό περιεχομένου, PanosDent.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος της πόλης, Στέλιος Αγγελούδης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, βουλευτές και διακεκριμένοι αθλητές και αθλήτριες.

Στη συνέχεια η Φλόγα θα κατευθυνθεί προς τη νέα Παραλία και συγκεκριμένα στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου, ακολουθώντας την εξής διαδρομή: Ολυμπιακό Μουσείο- 3ης Σεπτεμβρίου- Εγνατία- Λυσ. Καυτανζόγλου- Λεωφ. Στρατού- Γαλλικό Ινστιτούτο- Λεωφ. Στρατού- Τσιμισκή- Ίωνος Δραγούμη- Λεωφ. Νίκης- 30ης Οκτωβρίου- Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανυκτερεύσει στον χώρο των Ομπρελών Ζογγολόπουλου και στις 8.24 π.μ. αύριο το πρωί θα αναχωρήσει με τερματισμό στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος.






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.