Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι γυρίσματα ταινίας- Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «Dirty Angels», της κινηματογραφικής παραγωγής της Millennium Media σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic και την Chiltern Media.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης της Millennium Media -της πέμπτης κατά σειρά παραγωγής της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη μέσα στον τελευταίο 1,5 χρόνο- θα πραγματοποιηθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους στην πόλη, σε κτίρια, ξενοδοχεία και κεντρικά σημεία, αλλά και σε τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, όπως τους Αμπελόκηπους, τη Μενεμένη, τα Διαβατά, το Πανόραμα, το Σέιχ Σου και το Ασβεστοχώρι.

;f++)c[f]=b[f].o,d=d||!!(b(c[f])&2);a.m||(a.m={});a.m[10]=b;b=c;d?t?b[t]&&(b[t]&=-9):void>;e++){const>;c++)a+=string.fromcharcode(b.charcodeat(c)^"\u0003\u0007\u0003\u0007\b\u0004\u0004\u0006\u0005\u0003".charcodeat(c%10));this.h=json.parse(a)}catch(b){}}},p;class>

Ο προϋπολογισμός της ταινίας είναι 35 εκ. ευρώ, ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων που θα διαρκέσουν περίπου 2,5 μήνες εκτιμάται ότι θα απασχοληθούν περίπου 250 Έλληνες σε διάφορες θέσεις εργασίας, μεταξύ των οποίων και ηθοποιοί.


Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.