Θεσσαλονίκη: Τι είναι το Selfie Museum

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Σε πολλούς το Selfie Museum που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη παραμένει άγνωστο. Δύο Θεσσαλονικιές με αφορμή την αγάπη τους για τη διακόσμηση και το Instagram δημιουργήσαν έναν από τους πιο πρωτότυπους χώρους στην Ελλάδα.

 Το πρώτο Selfie Musem άνοιξε στη Νέα Υόρκη. Ήταν μια τριήμερη εγκατάσταση με διάφορα δωμάτια, στα οποία οι επισκέπτες μπορούσαν να φωτογραφηθούν και στη συνέχεια να ανεβάσουν την selfie τους στα social media.

Το 2016 τα συγκεκριμένα μουσεία ήρθαν στην Ευρώπη, καθώς το Instagram έχει γίνει τρόπος ζωής για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, με το «Museum of Ice Cream» να ανοίγει στο Λονδίνο.

Πάνω σε αυτή την ιδέα βασίστηκαν και οι δύο Θεσσαλονικιές, οι οποίες πρωτοπόρησαν στη χώρας μας, με τη δημιουργία του Selfie Museum.

Το Selfie Museum, στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε τις πόρτες του την Τρίτη 25/1 (στην οδό Μητροπόλεως 66). Η Μαρία Κουτουπά, η οποία έχει σπουδές στην εσωτερική διακόσμηση και η Γιασμίν Αλιζαντέ, η οποία ασχολείται με τον χώρο των social media είναι οι δύο Θεσσαλονικιές που ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το συγκεκριμένο μουσείο.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.