Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος που άρπαξε ζακέτα από οπαδό του Άρη

Metrosport Team02 Απριλίου 2022

Συνελήφθη από την Αστυνομία ο πρωταγωνιστής του οπαδικού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες το βράδυ στα σύνορα της Τούμπας με την Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη πραγματοποίησαν έρευνα και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το άτομο που προσέγγισε 15χρονο οπαδό του Άρη και με την απειλή βίας του άρπαξε τη ζακέτα με το σύμβολο της αγαπημένης του ομάδας.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 17χρονος. Στην κατοχή του βρέθηκε και η ζακέτα που είχε αρπάξει. Η ζακέτα επεστράφη στον 15χρονο κάτοχό της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη άμεσα νεαρός ημεδαπός ο οποίος ενέχεται σε περιστατικό αφαίρεσης είδους ένδυσης που έφερε το έμβλημα αθλητικής ομάδας, με την απειλή χρήσης βίας.

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων και τη σύλληψη 17χρονου ημεδαπού, ο οποίος ενέχεται σε περιστατικό αφαίρεσης είδους ένδυσης που έφερε έμβλημα αθλητικής ομάδας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες χθες (01-04-2022) σε περιοχή της Πυλαίας, ο συλληφθείς προσέγγισε ανήλικο ημεδαπό και με την απειλή χρήσης σωματικής βίας, του αφαίρεσε ζακέτα η οποία έφερε έμβλημα αθλητικής ομάδας.

Πρωινές ώρες σήμερα (02-04-2022) στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της επιληφθείσας Υπηρεσίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο, ενώ η αφαιρεθείσα ζακέτα που κατείχε ο συλληφθείς, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.