Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Γερμανός που προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία του 35χρονου που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μεγάλος αριθμός αρχείων πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και ο οποίος παρίστανε τον αστυνομικό. Ο 35χρονος κατηγορείται για τις πράξεις της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, της αντιποίησης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση

Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για τον (επ.) ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios του Ewald Erich και της Panajiota , γεν. 1987 στη Γερμανία.

Ο Γερμανός συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου έξω από το σπίτι του στις Συκιές, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Χθες (23/11) παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (30/11).

Σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης από τις γερμανικές Αρχές, καθώς και ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες και κυβερνοέγκλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.