Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία του 16χρονου Ρομά στον Εύοσμο

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλονίκη η σημερινή, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο. Σήμερα, λοιπόν, η κοινότητα των Ρομά καλείται να πει το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη ο οποίος έχασε την ζωή του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πυροβολισμό που δέχτηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στα Διαβατά.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα κοιμητήρια Ευόσμου στις 10:00, με την κοινότητα των Ρομά να καλεί τον κόσμο της να παραμείνει ψύχραιμος και να μην δημιουργήσει προβλήματα. Ο 16χρονος έχασε την μάχη για την ζωή, το πρωί της Τρίτης, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, μετά από οκτώ ημέρες νοσηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία – νεκροτομή, έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα. Παράλληλα, διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου της σφαίρας, για την οποία ο 16χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης, ωστόσο μετά από οκτώ μέρες νοσηλείας έχασε την μάχη για την ζωή.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.