Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε στην Λαμπράκη

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης (2/11). Συγκεκριμένα ένα φορτηγάκι παρέσυρε ποδηλάτισσα, με την εικόνα του ποδηλάτου να είναι χωμένο κάτω από τις ρόδες του οχήματος να είναι σοκαριστική.

«Όταν έφτασα εδώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη κάτω από το φορτηγό, μέσα στα αίματα. Ήταν ολόκληρη κάτω από το φορτηγό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο OPEN. «Ο οδηγός δεν την είδε καθόλου λόγω βροχής. Δεν είχε κίνηση, ούτε είχε ταχύτητα», τόνισε. Η 41χρονη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις ρόδες του φορτηγού μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου αλλά δυστυχώς κατέληξε...

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ανέφερε: «Πρωινές ώρες σήμερα (02-11-2021) στη διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου, Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 42χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού του ποδηλάτου. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.