Θεσσαλονίκη: Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Δημαρχείο

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2022

Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισαν σήμερα Παρασκευή (23/12) το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης όπου ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας άκουσε τα κάλαντα και αντάλλαξε ευχές με παιδιά, μέλη χορωδιών και εκπροσώπους φορέων, που γέμισαν από νωρίς το πρωί το φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου.

Το δημαρχείο της πόλης επισκέφθηκαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και ακόμη μουσικοί του Γ΄ Σώματος Στρατού, το τμήμα μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, μαθητές του Πειραματικού, του Αρσάκειου και του Αγίου Παύλου, η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέλη της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και του Κέντρου Αμελά «Ζωή», κ.ά. Χτες Πέμπτη (22/12) ο κ. Ζέρβας άκουσε τα πρώτα κάλαντα από μαθητές του Ασύλου του Παιδιού.

O κ. Ζέρβας ευχήθηκε από καρδιάς στους Θεσσαλονικείς και σε όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, υγεία και χαρές.

«Σήμερα το δημαρχείο γεμίζει με υπέροχες παρουσίες: με παιδιά, με φιλαρμονικές, με μπάντες, με ΚΑΠΗ. Ήρθαν να μας πουν τα κάλαντα, χαιρόμαστε για αυτό και θέλω να ευχηθώ από την καρδιά μου καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Θεσσαλονικείς, σε όλον τον κόσμο. Υγεία και χαρές», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.