Θεσσαλονίκη: Νεκρή 44χρονη που εμβολιάστηκε με Astrazeneca – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Metrosport Team05 Μαΐου 2021

Θλίψη στην περιοχή της Χαλάστρας στη Θεσσαλονίκη μετά τον θάνατο μίας 44χρονης γυναίκας λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η 44χρονη Μάρθα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εμβολιάστηκε την Δευτέρα (3/5) στις 12:40 το μεσημέρι και 14 ώρες αργότερα πέθανε.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της που μίλησε στην εκπομπή «Live News» στο Mega και εξιστόρησε τις τελευταίες δραματικές στιγμές της γυναίκας του.

«Τα πρώτα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται το βράδυ όταν η γυναίκα ανέβασε δέκατα. Στις 3 το βράδυ ξύπνησα από τα μουγκρητά της και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Κάλεσα το ΕΚΑΒ, πάλεψαν να την επαναφέρουν. Θα κρατήσουν κάποια όργανά της της για να τα εξετάσουν. Πρέπει ο κόσμος να το μάθει. δεν γίνεται να έχουμε σάπιο κρέας και να το δίνουμε στον κόσμο να το φάει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο σύζυγος της 44χρονης. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη Μάρθα φαίνεται να είχε περάσει ένα μικρό έμφραγμα. Όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου θα ανακοινωθούν κατόπιν λεπτομερέστερης εξέτασης, παρουσία και ενός ιατροδικαστή της οικογενείας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.