Θεσσαλονίκη: Καντίνα προσφέρει δωρεάν φαγητό τις γιορτινές μέρες

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Ο επιχειρηματίας-πρώην διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Στέφανος Σαράτσης, προχώρησε σε μια όμορφη κίνηση για τις κρύες και γιορτινές μέρες που έρχονται για όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα ζεστό φαγητό, ώστε κανένας να μην περάσει αυτές τις μέρες μόνος και χωρίς να έχει τα απολύτως απαραίτητα.

Από σήμερα (17/12) και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου μια καντίνα θα πηγαίνει σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και θα μοιράζει δωρεάν φαγητό σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που δεν το έχουν ανάγκη.

«Από την Παρασκευή 17/12/2021 και όλο το διάστημα των γιορτών,μια τέτοια ΚΑΝΤΙΝΑ θα βρίσκεται σε διάφορα σημεία της πόλης,έτσι ώστε όσοι χρειάζονται ένα ζεστό πιάτο φαγητό και λίγη συντροφιά,να μπορούν να νιώσουν το νόημα των Χριστουγέννων παρέα μαζί μας. Θα παρέχουμε δωρεάν φαγητό αναψυκτικό και νερό σε όλους. Ακόμα και φίλοι που θα βρεθούν κοντά,είναι καλεσμένοι μας,έτσι ώστε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα με ανθρώπους που μέχρι πρόσφατα πέρναγαν τις γιορτές μόνοι. Τα σημεία που θα βρίσκεται η ΚΑΝΤΙΝΑ μας θα σας τα ανακοινώνουμε κάθε μέρα. Μείνετε μαζί μας!!!! ΥΓ.με ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος….», αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνίκης δικτύωσης ο Στ.Σαράτσης.

Σήμερα η καντίνα βρίσκεται στην οδό Δαβάκη και από τις 12:00 θα προσφέρει δωρεάν σουβλάκια, μπριζολάκια, σουτζουκάκια όλα ψητά στα κάρβουνα με πατάτες τηγανητές και φυσικά αναψυκτικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.