Θεσσαλονίκη: Η μεγαλύτερη διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής της Βόρειας Ελλάδας επιστρέφει

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Η μεγαλύτερη διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής της Βόρειας Ελλάδας επιστρέφει με στόχο να χαρίσει ένα τριήμερο μοναδικού θεάματος στο «PAOK Sports Arena» από τις 27 έως τις 29 Μαΐου.

Πρόκειται για το 4ο Διεθνές Τουρνουά Royal Crown, όπου φέτος δίνουν το παρώμν ταλαντούχες αθλήτριες από τέσσερις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Ν. Αμερική, Ωκεανία), ανεβάζοντας κατακόρυφα το αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Τα μεγέθη της φετινής διοργάνωσης εντυπωσιάζουν, καθώς θα συμμετάσχουν περίπου 400 αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής όλων των ηλικιών από οκτώ χώρες, ακόμα και από μακρινά μέρη όπως το Σουρινάμ και η Αυστραλία, καθώς επίσης από το Ισραήλ, τη Γεωργία, τη Μάλτα, την Σερβία, την Κύπρο και φυσικά από την Ελλάδα. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται από πρωταθλήτριες των κατηγοριών Γυναικών και Νεανίδων, οι οποίες στοχεύουν όλο και ψηλότερα, μέχρι λιλιπούτειες αθλήτριες των προ-αγωνιστικών κατηγοριών, που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα.

Όλες τους θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους και να ζήσουν μία ασύγκριτη εμπειρία, σε μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δράση από τις 09:30 μέχρι τις 21:30, καθημερινά από την Παρασκευή 27/5 έως και την Κυριακή 29/5.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.