Θεσσαλονίκη: Η κατάθεση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο!

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Κατάθεση έδωσε σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 16χρονο Ρομά κατά την διάρκεια καταδίωξης στην Θεσσαλονίκη. Ο αστυνομικός περιέγραψε τι συνέβη από την στιγμή που ειδοποιήθηκαν από τον βενζινοπώλη μέχρι και την στιγμή του πυροβολισμού και έπειτα της πρόσκρουσης σε τοίχο του αγροτικού οχήματος. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν στόχευσε την καμπίνα του αυτοκινήτου, αλλά χαμηλά.

Αναλυτικά: «Ποιος και πώς ήταν ο οδηγός δεν είδα, ούτε ο υπάλληλος του πρατηρίου μας ανέφερε τίποτα για τον οδηγό. Μόλις μας το ανέφερε ο υπάλληλος, κατευθείαν ανεβήκαμε στις μηχανές και φύγαμε από το πρατήριο για να εντοπίσουμε το αγροτικό. Επίσης ενεργοποιήσαμε τις σειρήνες των μοτοσικλετών».

Έπειτα ο αστυνομικός περιέγραψε τι συνέβη από τη στιγμή του εντοπισμού του αγροτικού του 16χρονου, μέχρι και την ακινητοποίησή του. «Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κινούμενοι στην Μοναστηρίου προς το κέντρο της πόλης, είδαμε το αγροτικό να κινείται στο αντίθετο ρεύμα, προς την έξοδο της πόλης. Διαβάστε περισσότερα στο www.mynews.gr.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.