Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο επιχειρηματίας που φέρεται να βίασε 24χρονη

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2022

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης - Δικογραφία και σε βάρος δεύτερου ατομου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα

Γόνος επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά απο καταγγελία 24χρονης ότι τη βίασε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η 24χρονη κοπέλα πέρασε στις 2 Ιανουαρίου το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλειας του Λευκού Πύργου και κατέθεσε μήνυση εναντίον του 27χρονου για βιασμό, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα ο γνωστός επιχειρηματίας να εντοπιστεί, οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες και εν συνεχεία να περάσει απο εισαγγελέα και ανακριτή.

Με ομόφωνη αποφαση, ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενος δεύτερου ατομου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα.

Στο twitter έχουν δημιουργηθεί hashtags με το όνομα γνωστής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, αλλά κι ένα νέο metoo, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν και να αναφέρουν λεπτομέρειες για τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού. Σύμφωνα με το voria.gr, το θέμα γνωστοποίησε και ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, που είχε αποκαλύψει την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος με ανάρτησή του επιβεβαιώνει την καταγγελία, προσθέτει μάλιστα και κάποιες λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.