Θεσσαλονίκη: Εικόνες που σοκάρουν από τις ληστείες των κουκουλοφόρων

Metrosport Team09 Ιουλίου 2021

Έζησαν δραματικά και εφιαλτικά δευτερόλεπτα όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι και αιχμάλωτοι των κουκουλοφόρων ληστών στη Θεσσαλονίκη.

Οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων κατέγραψαν τον εφιάλτη των υπαλλήλων, στη διάρκεια ληστειών από δύο οπλισμένους με μαχαίρια που κατάφεραν να αποσπάσουν συνολικά 1.500 ευρώ.

Δυο νύχτες του προηγούμενου χειμώνα, εν μέσω lockdown και απαγόρευσης κυκλοφορίας οι ληστές έβαλαν στο στόχαστρο τις δύο επιχειρήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος περιέγραψε στην εκπομπή «Live News» όσα έζησε ο υπάλληλός του και κατέγραψαν οι κάμερες, μέσα σε 20 δευτερόλεπτα αρπάζοντας τα χρήματα του ταμείο.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες ο υπάλληλος σηκώνει τα χέρια, δεν αντιστέκεται, όμως ο ένας ληστής τον πιάνει από τον γιακά και τον σπρώχνει στο ταμείο για να το ανοίξει, με το μαχαίρι στην πλάτη του.

Στη δεύτερη ληστεία των ίδιων δραστών, ο υπάλληλος πανικοβάλλεται και προσπαθεί να βγει από το κατάστημα τρέχοντας, όμως ένας εκ των δύο ληστών τον πιάνει από το λαιμό και του δείχνει το μαχαίρι.

Οι δράστες ένας 24χρονος Έλληνας και ένας 26χρονος αλλοδαπός, βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας, η οποία ερευνά αν συνδέονται με άλλες ληστείες που έγιναν στη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.