Θεσσαλονίκη: Διακοπές ρεύματος σε Συκιές, Νεάπολη, Ασβεστοχώρι

Metrosport Team08 Απριλίου 2021

Διακοπές της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Από τις 8:00 έως τις 13:00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν νοικοκυριά στις οδούς: Ελ. Βενιζέλου και στα στενά δρομάκια Κορίνθου (πλησίον της οδού Ελ.Βενιζέλου) και Μακρή, Φ. Κατσαρή στις Συκιές. H διακοπή θα διαρκέσει για δύο ώρες σε κάθε οδό.

Επίσης, από τις 8:00 έως τις 13:00 διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη στην οδό 28ης Οκτωβρίου και στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Ανδρέα Παπανδρέου στην Νεάπολη. H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. 

Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα, τονίζει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Από τις 12:30 μέχρι τις 15:00 αναμένεται διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου, στην περιοχή Μικρό Πανώρι, Γήπεδο. 

«H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα», αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.