Θεσσαλονίκη: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές τεσσάρων δήμων

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2021

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα Κυριακή καταναλωτές σε περιοχές τεσσάρων δήμων της Θεσσαλονίκης. Από τις 8:00 έως τις 14:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές της Πυλαίας που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θέρμης-Παναρόματος και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Πυθαγόρα, Χίου, Ιθάκης, Σταδίου, Σωκράτους, Μιχαηλίδη, Περικλέους, Α. Σαμανίδη.  

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 8:00 μέχρι τις 14:30 στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Λαχαναγοράς τα εργοστάσια Μπαλη-Πρεβεζα, Φραγκιαδάκης, Λάσκου, Sugartia ΕΠΕ, Μπιλη Κασμιρίδη, Φ/Β Καραβασίλη Κόμβος 16.  

Τις ίδιες ώρες δεν θα έχουν ρεύμα η περιοχή ΒΙΠΕΘ (στο ΟΤ.47 οι Ιωαννίδης και Arivia ΑΒΕΕ) του δήμου Δέλτα. Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:30 μέχρι τις 11:00 καταναλωτές του δήμου Λαγκαδά και συγκεκριμένα οι αποθήκες Μπεζάρη, η περιοχή Κοιμητήρια και η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος καθώς και οι οδοί Βασιλέως Αλεξάνδρου και Κασσάνδρου.  

Από τις 11:00 έως τις 14:00 θα σημειωθεί διακοπή στον δήμο Λαγκαδά και συγκεκριμένα στην περιοχή Ασβεσταριά στα αρδευτικά και τα σπίτια μετά το συνεργείο Αναγνωστόπουλος Αποστ.  

Τέλος διακοπή θα σημειωθεί από τις 13:00 μέχρι τις 14:30 στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης πίσω από το Β' ΚΤΕΟ, στους Γκαρμπουή-Δερβίση, Έξτρα ΑΕΒΕ, Σαρακάκη και αποθήκες Μετρο ΑΒΕΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.