Θεσσαλονίκη: Δεκάδες πρόστιμα σε οδηγούς για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας τα ξημερώματα της Κυριακής

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Πλήθος προστίμων μοίρασε η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης σε παραβάτες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κλιμάκια της Τροχαίας προχώρησαν σε δεκάδες εξειδικευμένους τροχονομικούς ελέγχους σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, οι έλεγχοι ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής και ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι σταθμοί της Τροχαίας είχαν στηθεί στο παραλιακό μέτωπο και στις οδούς Τσιμισκή και Λαγκαδά.

Σκοπός των ελέγχων ήταν να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οδηγοί που πραγματοποιούσαν αυτοσχέδιους αγώνες. Στο στόχαστρο των αστυνομικών βρέθηκαν οχήματα με πειραγμένες εξατμίσεις που παράγουν υπερβολικό θόρυβο αλλά και οχήματα που κινούνταν επικίνδυνα, θέτοντας σε κίνδυνο άλλα οχήματα και πεζούς.

Βεβαιώθηκε πλήθος διοικητικών προστίμων καθώς και αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας και πινακίδων κυκλοφορίας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το 50% των οχημάτων μεγάλου κυβισμού που ελέγχθηκαν διέπραξε έστω και μια παράβαση.

Οι έλεγχοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση στους ίδιους αλλά και σε άλλους οδικούς άξονες.

Πηγή:www.thestival.gr

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.