Για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη τρεις ανήλικοι στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι ανήλικοι και ακόμη ένα άτομο που αναζητείται πλησίασαν το βράδυ του Σαββάτου (22/11) παρέα συνομήλικων, που βρισκόταν σε πάρκο στην Πυλαία, ζητώντας τους απειλητικά χρήματα και όταν οι τελευταίοι αρνήθηκαν, επιτέθηκαν σε δύο από αυτούς και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, με αποτέλεσμα ένας εκ των παθόντων να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικογραφία κάνει λόγο για απόπειρα ληστείας, σωματική βλάβη και επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των τριών ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube