Θεσσαλονίκη: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι με τα νέα πάρτι στην Αρχαία Αγορά

Metrosport Team16 Μαΐου 2021

Επέστρεψαν τα υπαίθρια πάρτι στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη, μετά την αποχώρηση της ΕΛ.ΑΣ. από το σημείο, προκαλώντας νέες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, τα ξημερώματα της Κυριακής, νέοι και νέες συγκεντρώθηκαν πέριξ της ρωμαϊκής αγοράς και διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Υπενθυμίζεται πώς κάτοικοι της περιοχής ήταν εκείνοι οι οποίοι ζήτησαν την επέμβαση της αστυνομίας προ ολίγων ημερών με σκοπό να δώσουν ένα τέλος στα ολονύχτια πάρτι.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το απόγευμα του Σαββάτου άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή. Σημειώνεται ότι από τις 00:30 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, η μετακίνηση επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο για λόγους εργασίας, υγείας και ατομικής κίνησης με κατοικίδιο. 

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις κατοίκων τις περιοχής:

«Η αστυνομία μετά από μία περίπου εβδομάδα παρουσίας όπου και εξασφαλίσαμε την ησυχία μας εχθές απών.

Δεν ξέρω πού πρέπει να απευθυνθούμε ώστε επιτέλους να μας ενημερώσουν εάν ισχύει η ώρα κοινής ησυχίας για να μπορέσουμε επιτέλους να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι στο κέντρο της πόλης και επίσης απορώ αν ενοχλεί καθόλου την εφορεία αρχαιοτήτων αυτή η καταπάτηση του χώρου τόσο το να κάθονται πάνω στους τοίχους των αρχαίων όσο και το να πηδάνε τους τοίχους και να μπαίνουν να κάθονται μες στο θέατρο, με φυλακές εντελώς ανύπαρκτους που ούτε καν ξέρουμε τα πρόσωπά τους ποιοι είναι απλά κάθε μέρα κλειδώνονται μέσα στο γραφείο τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.