Θεσσαλονίκη - 37χρονος διαρρήκτης: «Δεν επιθυμώ την δίωξη του ιδιοκτήτη»

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σήμερα (16/12) ο 39χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα διαρρήκτη, όταν εκείνος επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του το απόγευμα της Τετάρτης. Ο 39χρονος εργαζόμενος στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοχρησία και οπλοφορία, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 7 το απόγευμα όταν ο διαρρήκτης έφτασε στο συγκρότημα κατοικιών της περιοχής και αφού αρχικά εισέβαλε σε ένα από τα σπίτια, στη συνέχεια επιχείρησε να μπει και σε δεύτερη μεζονέτα. Ο 37χρονος αλβανικής καταγωγής, επιχείρησε να παραβιάσει το υπόγειο παράθυρο της μονοκατοικίας του 39χρονου, ωστόσο έγινε αντιληπτός καθώς ο ιδιοκτήτης κοιμόταν στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ άκουσε τα σκυλιά να γαβγίζουν. Μόλις κατάλαβε ότι ο άντρας προσπαθούσε να εισέλθει στην κατοικία του, άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε χαμηλά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

Ο διαρρήκτης προσπάθησε να διαφύγει από την περίφραξη του οικοπέδου, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του τραυματισμού που υπέστη και παραλήφθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο 37χρονος αλλοδαπός στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς μέσα από το νοσοκομείο, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του ιδιοκτήτη του σπιτιού που τον πυροβόλησε με καραμπίνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.