Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β: Πάλεψε την ανατροπή με Γκορτετζιάνι αλλά έμεινε στην ισοπαλία!

Χάρης Εμμανουηλίδης19 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ Β΄ ταξίδεψε στην Ηγουμενίτσα για να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό σε μία αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη με 1-1, με τον Πάμπλο Γκαρσία να «φρεσκάρει» την ομάδα του, ψάχνοντας αντίδραση έπειτα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ξάνθη, αξιοσημείωτο είναι πως ο Ουρουγουανός προπονητής που πριν το παιχνίδι βραβεύτηκε από τους ανθρώπους των γηπεδούχων, δεν είχε πάρει στην αποστολή κανέναν ποδοσφαιριστή που να ανήκει στην πρώτη ομάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, με το παιχνίδι κέντρου να έχει την τιμητική του και μέχρι το 30΄ δεν υπήρξε κάποια φάση που να είναι ικανή να βάλει μία από τις μπροστά στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ, παρά τις δύο σημαντικές ευκαιρίες που είχε μπροστά στην εστία του Κίναλη ο Πανίδης αλλά και μία επιπλέον φάση του Κουλιεράκη.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να πάρουν τα ηνία στο σκορ, καθώς 5 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαραντίδη έκαναν το 1-0 στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουργάνη. 

Η αντίδραση του Δικεφάλου ήταν άμεση και με τον Γκορτζετζιάνι που είχε περάσει στο 45΄στη θέση του Πανίδη βρήκε γρήγορη απάντηση και έφερε το παιχνίδι στο 1-1. Από εκείνο το σημείο ο Πάμπλο Γκαρσία φρέσκαρε την ομάδα του περνώντας στο παιχνίδι τον Φασίδη και αργότερα του Σαλαμούρα και Μελετίδη. Ο Δικέφαλος μπορούσε να φύγει με τη νίκη από την Ηγουμενίτσα αν στο 81΄ο σκόρερ της ομάδας, Γκορτετζιάνι, σε μεγάλη ευκαιρία που είχε ήταν πιο εύστοχος, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΠΑΟΚ Β΄: Μπουργάνης, Τσοπούρογλου, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (70’ Φασίσης), Χατζηστραβός(83’ Μελετίδης), Σπυρίδης (60’ Σαλαμούρας), Τζίμας, Πανίδης (46’ Γκορτεζιάνι). 

Θεσπρωτός: Κιναλης, Βαλεντε, Ντ' Αλεσσιο, Γωγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας (65’ Βαταμίδης), Ραμίρεζ (83’ Διγκόζης), Κωνσταντίνου, Σαραντιδης, Ρομέρο (83’ Σβι), Στεργίου (60’ Λίγκας)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.