Australian Open: Ξημερώματα Παρασκευής ο ημιτελικός με τον Τσιτσιπά

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2023

Τέρμα τα χταποδάκια με τη Μάργκοτ στην Αθήνα και τα ψέματα. Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (05:30GR-Eurosport) θα διεκδικήσει την είσοδό του στο δεύτερο Grand Slam τελικό της καριέρας του, αντιμετωπίζοντας στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης, τον Κάρεν Χατσάνοφ στον πρώτο ημιτελικό του Australian Open.

Οι διοργανωτές τοποθέτησαν το σημαντικότερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης στο απογευματινό πρόγραμμα της 12ης ημέρας αν και με τη φόρμα των δύο ημιφιναλίστ, θεωρείται βέβαιο ότι θα ανοίξουν τα φώτα στο κεντρικό court.

Αυτός είναι ο 6ος ημιτελικός καριέρας σε Grand Slam και 4ος στη Μελβούρνη για τον Στέφανο Τσιτσιπά ενώ ο 26χρονος Ρώσος θα αγωνιστεί στο δεύτερο συνεχόμενο σε Major τουρνουά, μετά το US Open 2022.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Κατσάνοφ και είναι το φαβορί για το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του Happy Slam.

Λίγο αργότερα (10:30GR) το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει με τον πρωτάρη σε ημιτελική φάση Grand Slam, Τόμι Πολ στοχεύοντας στον 10ο τελικό του στο Australian Open και φυσικά στο 22ο Major της καριέρας του με το οποίο θα ισοφαρίσει τον Ράφαελ Ναδάλ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

ROD LAVER ARENA

05:30GR 3-Stefanos Tsitsipas (Greece) v 18-Karen Khachanov (Russia)

10:30GR 4-Novak Djokovic (Serbia) v Tommy Paul (USA)

Πηγή: tennis24

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.