Θεραπεία για Βιεϊρίνια, αύριο (16/6) στο χειρουργείο ο Μίσιτς

Metrosport Team15 Ιουνίου 2020

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό περνά στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ οφείλει να στρέψει την προσοχή του στην κόντρα με τον ΟΦΗ. 

Ο Δικέφαλος άρχισε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Κρητικούς με δύο προβλήματα. Το ένα ήταν ήδη γνωστό. Ο Γιόσιπ Μίσιτς ταλαιπωρείται από μια κύστη στη βουβωνική χώρα και θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου. 

Το άλλο προέκυψε στο ματς με το «τριφύλλι». Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με τους «πράσινους» λόγω κάποιου ερεθισμού στον τένοντα της επιγονατίδας και έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο. 

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, την οποία θα παρακολουθήσετε απευθείας από το PAOK TV, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. 

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο Ολυμπιακό Στάδιο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας, τα τελειώματα και την κατοχή.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ταλαιπωρείται από έναν ερεθισμό στον τένοντα της επιγονατίδας κι έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο. 

Από εκεί και πέρα, ο Γιόσιπ Μίσιτς το πρωί της Τρίτης (16.06) πρόκειται να υποβληθεί στην επέμβαση αφαίρεσης της κύστης στη βουβωνική χώρα.Την Τρίτη (16.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.