Θέος: «Η χρυσή ευκαιρία του Ηρακλή»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2021

Τη Δευτέρα (2/8) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής σήμανε την επανεκκίνησή του, αφού υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας με την Τρίγλια. 

 “Είναι σημαντική μέρα. Μιλάμε για αναγέννηση και επανεκκίνηση, από τους χιλιάδες φιλάθλους του συλλόγου σε όλο τον κόσμο, όπως αρμόζει στην ιστορία. Δεν χρωστάει τίποτα και πουθενά ο σύλλογος”, είπε ο πρόεδρος του Νέου Γ.Σ. Ηρακλής, Φώτης Θέος και συνέχισε: 

“Δεν θέλουμε να περάσουμε ξανά αυτά που περάσαμε. Είναι μεγάλο μέγεθος ο Ηρακλής και με τις δικές του δυνάμεις θα προχωρήσει. Υπόσχεσή μας, ως συμβούλιο, είναι όποιος επενδυτής έρθει, θα πρέπει να γιγαντώσει τον Ηρακλή, αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. 

Επίσης, η οικογένεια του Ηρακλή πρέπει να μείνει ενωμένη. Είναι ‘χρυσή’ ευκαιρία. Είμαστε ‘καθαροί’ ως σύλλογος, χωρίς χρέη και έχουμε επίσης δύο μεγάλα ακίνητα προς αξιοποίηση. 

Είναι ‘χρυσή’ μέρα για τον Ηρακλή. Θα είναι τεράστιο λάθος να την κάψουμε. Πρέπει να πορευτούμε χωρίς εγωισμούς. Ο Ηρακλής θα είναι στη Μίκρα, αλλά και στους Χορτατζήδες. Το σήμα του θα είναι ο Ημίθεος. Θα παίξει στο Καυτανζόγλειο. Θα πορευτούμε σταδιακά, για να αποφύγουμε τυχόν νάρκες”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.