Θεοδοσίου: «Παίκτης που κάνει τη διαφορά ο Αλ Τάαμαρι»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2021

Τα μεταγραφικά σενάρια φέρνουν τον Μούσα Αλ Τάαμαρι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα των «κίτρινων». Ο δημοσιογράφος, Πανίκος Θεοδοσίου, μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του, από την εικόνα που έδειξε ο Ιορδανός εξτρέμ στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το μεταγραφικό στόρι και τις πληροφορίες:

«Από χθες το βράδυ ότι ο Αλ Τάαμαρι κυκλοφόρησε πως θα συναντήσει έναν παλιό του συμπαίκτη. Τα «τσούγκρισε» με τη Βέλγικη Λέουβεν που συζητά να τον παραχωρήσει με δανεισμό. Δεν είναι ξεκάθαρο. Το πρωί οι πληροφορίες ανέφεραν πως φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τον Άρη».

Για τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή:

«Είναι πλάγιος επιθετικός, δεν είναι φορ. Ο ΑΠΟΕΛ τον είχε χρησιμοποιήσει και σε θέση φορ περιοχής. Είναι πολύ ταχύς, ανατρέπει πολύ εύκολα τις αντίπαλες άμυνες με τις κοφτές του ντρίπλες. Σε 3-5-2 προ τριετίας στον ΑΠΟΕΛ έπαιξε φορ και τα πήγε εξαιρετικά. Έχει πολύ καλό κράτημα μπάλας, ένας παίκτης που ξεχώριζε πολύ εύκολα στην Κύπρο. Έκανε καλά ματς και στην Ευρώπη με τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους CHL και EUL. Στο πρόσφατο παρελθόν ο ΑΠΟΕΛ των κοστολογούσε πάνω από 4 εκ. ευρώ παρ’ ότι τον πούλησε πολύ φθηνότερα. Με τον Νικόλα Ιωάννου που είναι παίκτης του Άρη ήταν τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΠΟΕΛ μεταγραφικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.