Θεοδοσιάδης περί... fair play του Πιερικού με την Καβάλα: «Βλέποντας και κάνοντας»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2021

Ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Θεοδοσιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 για τον αγώνα με την Καβάλα και για το θέμα που έχει ξεσπάσει με τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την ομάδα της Καβάλας.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το πως θα αντιμετωπίσει τον αγώνα η ομάδα του: «Εμείς σεβόμαστε την ομάδα της Καβάλας και την ιστορία της, αλλά δεν μας αγγίζουν δημοσιεύματα, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και μόνο αυτή. Όπως κάνουμε κάθε Κυριακή έτσι θα κάνουμε και αυτή. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οφείλεις να είσαι ανταγωνιστικός και να παρουσιάζεσαι έτοιμος.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αυτοί που πρέπει και να είμαστε σοβαροί, καθώς είναι άγνωστο αυτό που θα συναντήσουμε την Κυριακή. Θα είναι δύσκολο και για εμάς και για τη δική μου την ομάδα. Θα είναι δύσκολο το κομμάτι ο ψυχολογικό απέναντι σε αυτά τα παιδιά.

Αν θα συγκρατήσει τους παίκτες του στον αγώνα: «Βλέποντας και κάνοντας, θα δούμε πω θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας το έχουμε, θα κοιτάξουμε όμως να καθαρίσουμε την αναμέτρηση όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Δεν τιμά καθόλου το πρωτάθλημα αυτό που γίνεται, αλλά τε προβλήματα υπήρχαν. Μετά τον Ιανουάριο θα δούμε κάτι διαφορετικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.