Θεοδωρικάκος για την Κιβωτό του Κόσμου: «Η αλήθεια θα λάμψει, κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2022

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ΣΚΑΪ «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά αλλά και σε αυτή του Νίκου Μάνεση στον ALPHA εκεί όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση των καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου. Ο Κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, όποιος και αν είναι, δεν υπάρχουν πολίτες ανώτερης και κατώτερης βαθμίδας».

Ενώ στάθηκε σε υποθέσεις που τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη όπως αυτή του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, του συγγραφέα παιδικών βιβλίων που συνελήφθη και βρίσκεται στη φυλακή για χρήση παιδοφιλικού-πορνογραφικού υλικού, αλλά και του Αλβανού βιαστή στην Γλυφάδα.

«Η έρευνα και γι' αυτή την υπόθεση οφείλουμε να φτάσει μέχρι το τέλος. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις εισαγγελικές Αρχές, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους αστυνομικούς μας που συνδράμουν το έργο των δικαστικών Αρχών. Η αλήθεια θα λάμψει και αν υπάρχουν εγκληματικές πράξεις, όποιοι και αν είναι οι φερόμενοι δράστες, θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Όσο και αν οι αποκαλύψεις μας προκαλούν σοκ, είναι προτιμότερη η αλήθεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.