Θεοδωρίδης: « Είχαμε ευκαιρίες να δημιουργήσουμε και τρίτο γκολ»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2024

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ, έκανε ο προπονητής της ομάδας , Θαλής Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, πετύχαμε δύο γκολ, είχαμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, και δεν κινδυνεύαμε καθόλου. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι όμως, διότι καμία φορά και τα δύο γκολ δεν φτάνουν, δυστυχώς. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε αδράνεια, τόσο στο πρώτο γκολ το οποίο ήρθε από κόρνερ, όσο και το δεύτερο. Μας επηρέασε και η κόκκινη κάρτα, παίξαμε για μεγάλο διάστημα με παίκτρια λιγότερη. Είχαμε ευκαιρίες να δημιουργήσουμε και τρίτο γκολ, δεν τα καταφέραμε, παρόλα αυτά παίρνουμε έναν βαθμό, τον κρατάμε, απέναντι σε μία πραγματικά καλή ομάδα, συνεχίζουμε και ο ένας πόντος συμπληρώνεται μαζί με τους υπόλοιπους για τον στόχο τον οποίο έχουμε θέσει.

Όσον αφορά την αποβολή, οι γυναίκες είναι περισσότερο ευαίσθητες σε τέτοια θέματα. Η Κοσκερίδου έκανε μία λάθος εκτίμηση της φάσης, δέχτηκε μία δεύτερη κίτρινη κάρτα και συγκινήθηκε. Εμείς αυτό το οποίο οφείλουμε είναι να την ανεβάσουμε ψυχολογικά, νομίζω όλοι οι προπονητές θα έκαναν το ίδιο πράγμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.