Θεοδωρίδης: «Από τα 16 παιχνίδια μας τα 10 ήταν ο Θεός να φυλάει με την διαιτησία»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2020

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ξανά στο θέμα της διαιτησίας, αυτή την φορά με αφορμή το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία.

Οπως δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε μια καταπληκτική έδρα, με μια ομάδα που δεν είχε ηττηθεί μέχρι στιγμής και αυτό λέει πάρα πολλά. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός και με μία άριστη διαιτησία. Το λέω με όλη μου την καρδιά. Πρέπει να καταλάβουνε και ο διαιτητής και οι βοηθοί ότι ήταν όλοι άριστοι. Το μοιράσανε 50-50%. Χαίρεσαι να βλέπεις τέτοιες διαιτησίες και τέτοια ματς.

Εν αντιθέσει με όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει πριν, που καταλαβαίνετε το τι γίνεται. Είδατε τι έγινε στο Βόλο. Από τα 16 παιχνίδια που έχουμε δώσει τα 10 ήταν ο Θεός να φυλάει με την διαιτησία. Δηλαδή δεν γίνονται αυτά με τις μεγάλες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν σηκώνει εγωισμούς γιατί έχει ομάδα και άμα παίζει με 50-50% διαιτησία δεν κινδυνεύει από κανέναν. Εύχομαι όλοι οι φίλαθλοι να ενθουσιάστηκαν, ο πρόεδρος μας να είναι ευχαριστημένος και γενικά μετά το παιχνίδι με την Λαμία πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα γίνεται συνέχεια όλο και καλύτερος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.