Θέμελης: « Πώς ο ΠΑΟΚ απέκτησε το δικό του σπίτι στο Μόντρεαλ!»

Metrosport Team08 Μαΐου 2021

Ο Αστέριος Θέμελης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ. «Σήμερα πήραμε τα... κλειδιά σε κάτι που θα είναι πολύ πρωτοποριακό. Μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο ο ΠΑΟΚ έχει το δικό του σπίτι στο Μόντρεαλ. Ο οραματιστής αυτής της ιδέας, Παντελής Στεφανίδης, για να κάνει μία τέτοια επένδυση καταλαβαίνεται πόσο πολύ αγαπάει τον ΠΑΟΚ.

Θα είναι ένα κτίριο μεγάλο που θα στεγάζει τρία γήπεδα 5 επί 5 κα θα υπάρχει μουσείο και μπουτίκ του ΠΑΟΚ, αλλά και χώροι για να βλέπουν τα παιδιά τα παιχνίδια. Η αρχική του αξία θα ξεπεράσει τα 500.000 δολάρια και στην πορεία είναι έτοιμοι να επενδύσουν και άλλα. Είναι πολύ σημαντικό να κυματίζει η σημαία του ΠΑΟΚ στο κέντρο του Μόντρεαλ» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχει 120.000 Έλληνες στο Μόντρεαλ και 250.000 στο Τορόντο. Νομίζω ότι έχει κάνει και ο Ολυμπιακός ακαδημία στο Τορόντο, αλλά όχι προπονητικό κέντρο. Θα αρέσει στον οποιονδήποτε Έλληνα, όχι μόνο στους φίλους του ΠΑΟΚ. Η ακαδημία έχει ένα έτος ζωής είναι κοντά στα 100 παιδιά που ήρθαν από ένα... μάζεμα και η δική μου η συμφωνία θα επισφραγίσει το όλο θέμα για την μεθοδολογία. 

Για τους προπονητές είμαστε ακόμη στην επιλογή. Από Δευτέρα μπαίνουν οι μηχανικοί και μέσα Οκτωβρίου θέλουμε να κάνουμε τα εγκαίνια». 

Όσον αφορά την ανδρική ομάδα σχολίασε: «Έχει αλλάξει σχηματισμό. Οι παίκτες πήραν και ψυχολογία μετά τις νίκες. Τους αρμόζει περισσότερο αυτό το σύστημα την δεδομένη στιγμή. Πριν με οποιαδήποτε φάση δεχόταν γκολ, τώρα κρατώντας το μηδέν αρχίζει και δημιουργεί προϋποθέσεις για να πετύχει ένα τέρμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.