Θέμελης: «Μεγάλο project ο ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ, πιστεύω θα διορθώσει την εικόνα η ομάδα»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Αστέριος Θέμελης, βετεράνος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις ακαδημίες που «τρέχει» ο Δικέφαλος στο Μόντρεαλ του Καναδά, στο οποίο έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το project των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ:

«Έχω αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής σ’ αυτό το μεγάλο project που έχει αναλάβει ο Παντελής Στεφανίδης. Δεν έχει μόνο ακαδημίες, είναι αθλητικό προπονητικό κέντρο στο Μόντρεαλ που έχει ξεπεράσει τα 500.000 δολάρια, ως επένδυση του ΠΑΟΚ. Η ακαδημία λειτουργεί με 70 παιδιά όχι μόνο ελληνάκια».

Για τους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς και την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ:

«Τον όρο του τερματοφύλακα τον άφησα πίσω. Ασχολούμαι ως τεχνικός διευθυντής. Στο ποδόσφαιρο έχουν συμβεί τεράστια λάθη. Στη θέση αυτή το λάθος φαίνεται και κοστίζει. Πονάει παραπάνω. Ευελπιστώ στο νέο ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ, να αφήσει τη σφαλιάρα της πρεμιέρας πίσω και να διορθώσει την εικόνα της ομάδας φέτος. Μπορεί να κάνει πράγματα ο ΠΑΟΚ. Επιθυμία μου είναι να πάρουμε έναν παίκτη. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουν έστω τελευταία στιγμή έναν παίκτη. Και για τον κόσμο θα είναι καλό».

Για την έλλειψη τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ:

«Μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ οφείλουν να έχουν ανθρώπους σε τέτοιες θέσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.