Θέμελης: «Δεν είχα κουράγιο να επιστρέψω και... σκόραρα - Ο πρωταθλητισμός θέλει 11 παίκτες με υψηλά στάνταρ»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αστέριος Θέμελης,ο οποίος όπως διαβάσατε μέσα από το Metrosport.gr παρά το γεγονός ότι ήταν τερματοφύλακας είχε σκοράρει buzzer beater σε τελικό της ΕΠΣΜ. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ επίσης σχολίασε την παρουσία των Αλέξανδρου Πασχαλάκη και Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, καθώς είχε αποτελέσει μέλος του συλλόγου κατά το παρελθόν ως προπονητής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Εγώ αγωνιζόμουν στη Νίκη Μεσημερίου και με προπονητή τον Κοσμίν Μπαρκαουάν σκόραρα το γκολ. Εγώ τότε ανέβηκα μία φορά στο 119 αλλά δεν είχα το κουράγιο να επιστρέψω και έμεινα εκεί ψηλά ενώ ο προπονητής μου ζητούσε να επιστρέψω στο τέρμα μου. Εγώ τότε έμαθα ότι είμαι ο μοναδικός τερματοφύλακας που έχει σκοράρει σε τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΜ. Όταν το αποτέλεσμα είναι θετικό μπορείς να παραβλέψεις τον προπονητή αλλιώς υπάρχουν συνέπειες. Για εμένα το γκολ ήταν κάτι πρωτόγνωρο και το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα και στιγμές και αυτές έζησα», σημείωσε για το γκολ που είχε σημειώσει.

Ενώ για τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Το θέμα τερματοφύλακας ΠΑΟΚ έχει πολλά μέρη. Για να βρίσκονται στον ΠΑΟΚ έχουν μία εγνωσμένη αξία και ο Πασχαλάκης δεν μπορεί να ξέχασε τη θέση και χθες έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Εγώ λέω ότι όταν έχεις υψηλά στάνταρ θα πρέπει να είναι υψηλά σε όλες τις θέσεις. Το καλοκαίρι ο πήχης θα πρέπει να ανέβει και όταν θέλεις πρωταθλητισμό πρέπει να έχεις 11 παίκτες που έχουν υψηλά στάνταρ και να ξέρουν από πρωταθλητισμό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.