Θέμα στην Ισπανία η «βόμβα» του ΠΑΟΚ με Καγκάβα

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2021


Θέμα στην Ισπανία έχει γίνει η διαφαινόμενη μεταγραφή «βόμβα» του Καγκάβα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος βρίσκεται πολύ στην απόκτηση του σπουδαίου Ιάπωνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O Ιάπωνας σταρ που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Ντόρτμουντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο 32χρονος σπουδαίος άσος μέχρι τον περασμένο Οκτώβρη αγωνιζόταν στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα από την οποία έμεινε ελεύθερος. Αρκετές ιστοσελίδες από την Ισπανία, έχουν πρώτο θέμα την μεταγραφή του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι για τον Καγκάβα υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όμως η προσφορά των ανθρώπων του Δικεφάλου ήταν αυτή που τελικά κέρδισε τον 32χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Καγκάβα πλέον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.