Θέμα ωρών η μεταγραφή του αντί-Μαντσίνι - Έρχεται και ο winger   

Γιώργος Στράντζαλης29 Ιανουαρίου 2023

Δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά ο Άρης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνου Γκαρθία, ήλθε σε συμφωνία με τον 32χρονο Γερμανό μέσο, Λούκας Ρουπ, ο οποίος από εχθές το απόγευμα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί το τυπικό της συμφωνίας και να ενσωματωθεί άμεσα στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο Κιτρινόμαυρο ρόστερ την οποία ο Αρης έχει ανάγκη, αφού το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Μάνου είναι μεγάλο και χρειάζεται άμεσης κάλυψης. Προς αυτήν την κατεύθυνση άλλωστε στον Αρη κινήθηκαν τόσο γρήγορα και έκλεισαν το deal με τον Ρουπ. Και ο βασικός λόγος που η ομάδα κατέληξε αμέσως στον Γερμανό είναι ότι υπήρχε ήδη ένα παρελθόν καθώς είχε απασχολήσει έντονα και το καλοκαίρι, προτού επιτευχθεί το μεγάλο deal με την Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Μάνου. Συνεπώς, ο δίαυλος επικοινωνίας υπήρχε και ο Αρης γλίτωσε πολύτιμο χρόνο και μάλιστα σε μία χρονική περίοδος όπου οι επιλογές στο μεταγραφικό “παζάρι” είναι περιορισμένες και με μεγάλο ρίσκο. 

Το μοναδικό ρίσκο στην επιλογή του Ρουπ είναι το γεγονός ότι απέχει μισή σεζόν από αγωνιστική δράση, άρα σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας. Κρίνοντας ωστόσο από το βιογραφικό του πρόκειται για ένα κεντρικό μέσο με δημιουργικά χαρακτηριστικά ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από την Bundesliga (Στουτγάρδη, της Χόφενχαϊμ και Γκλάντμπαχ) αλλά και παραστάσεις από την Premier League με τη φανέλα της Νόριτς, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του προτού πραγματοποιήσει το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη.  Ο 32χρονος Γερμανός μέσος μπορεί να καλύψει τόσο την θέση του «8», όσο κι αυτή του δεκαριού και στον Αρη περιμένουν να είναι πολύτιμη μονάδα στα χέρια του Αλαν Πάρντιου. 

Μετά την άφιξη του Ρουπ, ο Αρης αναμένεται να κλείσει εντός των επόμενων ημερών – ίσως και ωρών – και τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Μαντσίνι. Οι πληροφορίες της “Μ” και του metrosport.gr αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι όχι μόνο έχουν εντοπίσει τον “εκλεκτό” αλλά βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων μαζί του και δεν αποκλείεται να συνάψουν συμφωνία ακόμη και σήμερα. 

Γενικώς, οι Κιτρινόμαυροι έδειξαν προετοιμασμένοι για την άμεση κάλυψη των κενών στο ρόστερ και το ζητούμενο πλέον είναι οι “νέοι” αφενός να ενσωματωθούν στο αγωνιστικό πλάνο του Πάρντιου και αφετέρου να ανταποκριθούν στο ρόλο τους ώστε να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.