Θέμα Ίβιτς: Την ίδια απαγόρευση με τα κινητά επέβαλε και στον ΠΑΟΚ!

Χάρης Δημαράς22 Δεκεμβρίου 2020

Οι αποκαλύψεις του παίκτη της Γουότφορντ Tρόι Ντίνι για τον Βλάνταν Ίβιτς και την απαγόρευση που είχε επιβάλει στους ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας, να μη παίρνουν μαζί τους τα κινητά τους τηλέφωνα στο προπονητικό κέντρο, προκάλεσαν αίσθηση στο «νησί». 

Εγινε θέμα σε μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες, καθώς ο Ντίνι ανέφερε ότι «του φαινόταν πολύ περίεργο εν έτει 2020 να επιβάλλεται κάτι τέτοιο». Ο Ίβιτς πλέον αποτελεί παρελθόν από τη Γουότφορντ και ήδη αναζητεί το νέο του προπονητικό σταθμό, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το ίδιο μέτρο (απαγόρευση κινητών τηλεφώνων στην προπόνηση) το εφάρμοζε και στον ΠΑΟΚ, όταν βρισκόταν στο «τιμόνι» του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο Σέρβος τεχνικός το είχε επιβάλει και στους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά. Θεωρώντας προφανώς ότι αποσπάται η προσοχή τους από την προπόνηση και δεν συγκεντρώνονται επαρκώς στο προπονητικό έργο. Ήταν ένα μέτρο πάντως που δε συνεχίστηκε αργότερα, ούτε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ούτε από τον Αμπέλ Φερέιρα, που ήταν πιο «συγκαταβατικοί» στο συγκεκριμένο θέμα. Προφανώς, ούτε στους παίκτες του ΠΑΟΚ άρεσε αυτή η απαγόρευση... 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.