Θέμα ημερών του Ντάτκοβιτς στην Καρταχένα

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2021

Επιμέλεια:  Μάριος Καλυβιώτης

Τα τυπικά απομένουν για την μετακίνηση του Τόνι Ντάτκοβιτς στην Ισπανία για λογαριασμό της Καρταχένα.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός του Άρη, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου, γι'αυτό οι ιθύνοντες των «κιτρίνων» θέλουν να τον παραχωρήσουν με την μορφή δανεισμού ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Όπως είχατε διαβάσει προ ημερών στο metrosport.gr, υπήρχε ενδιαφέρον από δύο συλλόγους της Κύπρου, με την προοπτική αυτή να μην ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Ντάτκοβιτς, ο οποίος κοιτάει προς...Ισπανία μεριά. Άλλωστε, εκεί έφτιαξε και το όνομά του στον ποδοσφαιρικό χάρτη με την φανέλα της Ουέσκα.

Η Καρταχένα λοιπόν είναι η ομάδα που έχει δείξει πιο έντονα τις προθέσεις της για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τις τελεύταιες πληροφορίες, το ενδιαφέρον των Ισπανών δεν είναι τωρινό, αλλά διαρκεί εδώ και ένα μήνα περίπου. Επιπρόσθετα, φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για την μετακίνηση του Κροάτη αμυντικού με την μορφή δανεισμού, ενώ νεότερες εξελίξεις - ανακοινώσεις αναμένεται να έχουμε τις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως, άνθρωπος από το πολύ κοντινό περιβάλλον του παίκτη έβαλε «φωτιά» στα δημοσιεύματα, ακολουθώντας μάλιστα τον Ισπανικό σύλλογο τα «social media».

Όσο αναφορά το οικονομιμό σκέλος της υπόθεσης, τίποτα δεν είναι ρευστό ακόμα. Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της Καρταχένα θέλουν να συμπεριλάβουν όρο για την αγορά του ποδοσφαιριστή μόνο εαν εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.